Handbal Hollandia T D1 - Volleybal De Boemel H1

ingevoerd op 15-05-2017

De allerlaatste keer !

Wat een geweldig festijn in een goed gevulde Harenkarspelhal! De allerlaatste wedstrijd volleybal heren tegen handbal dames. De volleybal heren wilden alles op alles zetten om deze laatste battle te winnen. Onder de aangestelde trainer/coach Anita Dekker werd een strijdplan opgesteld.
Maar ook de meiden van Hollandia T wilden laten zien wat ze waard zijn. Met een jong team waarvan 3 B1 speelsters werd toegeleefd naar dit evenement. Natuurlijk hadden ook zij nagedacht over de wijze waarop ze met de boomlange volleybal mannen om moesten gaan.

Voor aanvang van de wedstrijd werd de selectie van de volleybal gehuldigd voor het behaalde kampioenschap. Een mooie afsluiting voor dit team. Na de huldiging floten scheidsrechters Cor Blom en Annemiek van Schuffelen voor de start van de wedstrijd. De mannen begonnen goed en hielden het tot het eind van de eerste helft netjes bij. Het door Anita getrainde tactische spel hielp ze enorm. Helaas viel Wouter Dekker aan het eind van de eerste helft uit met een knieblessure. We hopen natuurlijk dat het meevalt en anders komen de dames hem vast wel even verwennen. In de tweede helft werd het zwaar voor de mannen. Toch bleven ze vechten voor ieder punt, De verdediging zat goed in elkaar bij de heren. Dit had Anita toch goed voor elkaar gebokst, maar de snelheid waarmee de meiden de bal rondspeelden maakt het lastig voor de heren. De jongens toverden dan ook alles uit de hoge hoed. Zogenaamd expres vallen en de OEE’s en de AAA’s roepen en scheidsrechters intimideren op een leuke manier. 5 Minuten voor tijd werd aan de Boemelse kant een publiek wissel gedaan om trainer coach Boef te bedanken voor zijn inzet voor de heren Volleyballers. Boef kreeg een daverende applaus. De eindstand 35-18 voor de dames van Hollandia T.

In de rust en na afloop van de wedstrijd werden nog 2 kampioen teams van de volleybal gehuldigd. Een bijzonder moment voor hen om in een overvolle Harenkarspelhal in het middelpunt van de belangstelling te staan. Na alle huldigingen was het tijd voor de 3e helft. Een zeer gezellige after party maakte het feest compleet.

18447407_1206395546135684_2135401415289709211_n 18447407_1206395546135684_2135401415289709211_n