Kersttoernooi De Boemel 23 december

ingevoerd op 06-01-2019

Zondag 23 december vond het jaarlijkse Kersttoernooi weer plaats in de Harenkarspelhal. Margreet Ruijter en Lot Kuilboer hadden het mixtoernooi in elkaar gezet en deden de wedstrijdleiding. Vijf herenteams en vier damesteams streden dit jaar om de schaal met snacks. Sommige teams waren nog best wel fanatiek om de wedstrijden te winnen.

Het was gezellig druk in de kantine voor de prijsuitreiking. Toen de winnende teams hun prijs in ontvangst hadden genomen was het tijd voor de kerstloterij. Meer dan 60 prijzen hadden we op de tafel staan, mede dankzij een groot aantal sponsors die ons dit jaar weer wilden steunen. Kees Buter was spreekstalmeester en Huub Tiebie zorgde ervoor dat de loten eerlijk getrokken werden. Marion Manneveld hield de prijzen bij die verloot werden. Allen dank voor jullie hulp. Uiteindelijk was het tijd voor de hoofdprijs: de fiets. Buck Glas was de dolgelukkige winnaar! Alle prijzen die niet op het toernooi zelf in ontvangst zijn genomen, zijn bij de winnaars thuisgebracht.

Hierbij willen we de sponsoren heel erg bedanken dat zij deze verloting voor een groot deel mogelijk hebben kunnen maken:

Maikel de  fietsenmaker                             Sportcentrum Maak me fit

De Jong en Roos                                          InMyMotion

WeCycle                                                       Keurslagerij Hof van Blankendaal

Restaurant Lekker                                       De bakkers van Beemsterboer

Restaurant Ruig                                           Claudia Blokdijk

Bolle Hendrik                                               Welkoop ’t Rijpje

 

Tevens wil ik iedereen die ik nog niet genoemd heb heel erg bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan het organiseren van het toernooi. Mijn dank is groot!

Lot Kuilboer,

secretaris de Boemel

 

 

 

 

fietskersttoernooi fietskersttoernooi