De Boemel MA1 tweede van Meisjes A Topklasse!

ingevoerd op 22-04-2019

Zaterdag 13 april speelde MA1 om 14.00  hun laatste wedstijd van de competie van dit seizoen. Ze moesten in Utrecht tegen Limes MA1. De meiden konden nog kampioen worden, maar dit was ook nog mogelijk voor Compaen MA1. Compaen had deze dag iets eerder een wedstrijd en won deze met 4-0. Hierdoor werd het nog spannender.

Limes en de Boemel waren aan elkaar gewaagd tijdens de wedstrijd. Gelukkig waren er heel veel fans van De Boemel in het publiek om te meiden aan te moedigen. Het was een superspannende wedstrijd voor zowel het publiek, de coach en de speelsters zelf. Helaas verloren de meiden met 2-3 van Limes en werden ze met een punt verschil net geen kampioen maar tweede van de Topklasse. Alsnog een hele knappe prestatie voor dit team met voornamelijk meiden met B leefdtijd.

De volgende dag moest MA1 weer volleyballen, ditmaal voor de laatste speeldag van Holland Top in Wognum. De meiden hadden het moeilijk, ze waren nog erg bezig met de wedstrijd van de dag ervoor en daardoor liep het spel tijdens de wedstrijden niet altijd even goed. Dit was ook de laatste keer dat Geco de meiden coachte. Volgend jaar gaat Geco een nieuwe uitdaging aan en gaat hij D1 van Madjoe coachen/trainen en gaat hij de meiden en D1 van de Boemel helaas verlaten. De meiden zullen hem erg missen maar we wensen hem natuurlijk heel veel succes met zijn nieuwe team!

 

fotoMA1topklasse fotoMA1topklasse