Kersttoernooi De Boemel 2019

Zondag 22 december was het eindelijk zover: het jaarlijkse Kersttoernooi van De Boemel. Margreet Ruijter en Lot Kuilboer hadden het mixtoernooi in elkaar gezet. Zes herenteams en vijf damesteams streden dit jaar om de schaal met snacks. De teams waren soms behoorlijk fanatiek en luidruchtig maar desondanks was de sfeer erg goed. Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld ging iedereen naar de kantine waar al snel de prijsuitreiking plaatsvond. 

Daarna begon de Kerstloterij, Kees Buter en Huub Tiebie zorgden ervoor dat de trekking eerlijk verliep. Ook dit jaar hadden we hele mooie prijzen, mede dankzij een groot aantal sponsoren die ons dit jaar weer wilden steunen. Marion Manneveld hield de prijzen bij die verloot werden. De spanning werd steeds groter bij het aanwezige publiek nadat we dichter bij de trekking van de fiets kwamen. Toen was het moment daar: het winnende lot was van Nico Jonker. Nico had voor de trekking aan Lot Kuilboer beloofd dat als hij de fiets zou winnen, zij de fiets van hem mocht hebben. En bij het uitreiken van de prijs hield Nico zich aan deze belofte en mocht Lot (nogal overrompeld) de fiets van Nico in ontvangst nemen. Hierbij bedankt de familie Kuilboer Nico nogmaals voor de prachtige fiets. Deze komt erg van pas voor zoon Kjore die volgend jaar naar de middelbare school gaat.

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig in de kantine. We hebben erg genoten van het toernooi, de deelnemers en het publiek. Margreet Ruijter, Kees Buter en Huub Tiebie, bedankt voor jullie hulp.

 

Hierbij willen we de sponsoren heel erg bedanken dat zij deze verloting voor een groot deel mogelijk hebben kunnen maken:

Maikel de Fietsenmaker                             De Jong en Roos BV

WeCycle                                                            Restaurant Ruig

Lekker eten en drinken                                Bolle Hendrik

Sportcentrum Maak me fit                         Welkoop ’t Rijpje

Cadeauwinkel Claudia Blokdijk                Praktijk Hartje Kalverdijk

Gert Bekius                                                       Schagen Actief

 

Tevens wil het bestuur iedereen die nog niet genoemd is heel erg bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan het organiseren van het toernooi.

 

 

 

Fotokersttoernooi2019 Fotokersttoernooi2019
kersttoernooi12019 kersttoernooi12019
Kersttoernooi22919 Kersttoernooi22919