Boemel 4 kampioen!

Eind november 2019, na vele spannende wedstrijden spelen de dames op hun best, hierdoor stijgen ze tot de koploper.
Met deze positie ligt de lat dan ook hoog voor de meiden als ze op 14 december deelnemen aan de slotwedstrijd van de najaarscompetitie.
Eenmaal op het veld met de eerste tegenstander raakten de meiden iets wat overdonderd door het leeftijdsverschil, de tegenstander staat hierdoor dan ook snel met meer dan 10 punten voor, maar na flinke aanmoedigingen herpakken de meiden zich weer en gaat de puntenmachine aan. Na de kortste keren staan ze dan vlak voor het einde weer gelijk en scoren ze in de laatste secondes een punt zodat de eindstand 17-16 met winst wordt beëindigd.
De tweede partij zijn de meiden nog warm en spelen ze hun tegenstander weg, de derde en vierde partij zijn daarna weer lastiger maar na lange series de bal over en weer te spelen zonder dat deze uit het spel gaat vinden de meiden toch nog ruimte bij de tegenstanders om uiteindelijk  de wedstrijden te winnen.

Voor de dames van de Boemel 4 dan ook een terechte eerste plaats met als beloning een mooie medaille om trots op te zijn.
En dan nu op naar het volgende niveau.

Foto van de Boemel 4 met Sutji, Jasmijn, Indy en Kaitlin

 

boemel 4 kampioen boemel 4 kampioen