Competitie debuut de Boemel mix C2

Zaterdag 25 januari was een spannende dag voor het nieuwe team Mix C2, zij gingen, naast het spelen in het CMV op niveau 5, voor het eerst spelen in de C competitie. De “mannen en vrouwen” vertrokken op de fiets richting Warmenhuizen waar zij om 9.00 uur de eerste wedstrijd moesten spelen tegen Dinto Mix 6.

De eerste set bleven ze aardig in de buurt van de tegenstander maar jammer genoeg wisten ze dit niet helemaal door te zetten met de setstanden 19-25 - 16-25 - en 7 -25 ging de overwinning naar Dinto.

Het team kreeg een uurtje rust en de coach kon (buiten) een sigaretje roken en in de kantine een bakkie koffie nemen.

De tweede wedstrijd begon om 11.00 uur, weer tegen een team van Dinto nu MC 8,  dit CMV team speelde ook voor het eerst in de C competitie. Helaas waren deze meiden heel goed getraind sommige serveerden al bovenhands, ons mix team er niet aan te pas. De setstanden waren 3-25 – 9-25 en 7-25 voor Dinto.

Op 8 februari staan de volgende wedstrijden gepland in de Waardergolf, misschien is het team bestaande uit Tygo, Kyan, Quinn, Kjalt, Kane, Jasmijn, Noor en Fiene dan een beetje over de eerste zenuwen heen, groter veld, hoger net en drie sets tot 25 dat is even wennen voor de 9 en 10 jarigen.