De Boemel CMV 6 naar halve Finale NOJK

Eindelijk was het zo ver, de halve finale,  wat spannend! Er was door de meiden extra getraind onder leiding van Jacqueline, dus goed voorbereidt op weg naar Houten. Aan het programma was al te zien dat de tegenstanders sterk zouden zijn. Vooral VC Sneek en Limes, verenigingen die over veel en goede jeugd beschikken.

Om 11.00 uur begon de wedstrijd tegen VC Sneek een hele sterke tegenstander, de Boemel speelde niet slecht maar was in de eerste set kansloos, 25-9. In de tweede set kwamen de meiden iets beter in hun spel en wisten zij tot 25-19 te komen.  
Direct daarna om 12.00 was Limes uit Utrecht de tegenstander ook dit is een grote vereniging met sterke jeugdteams. De Boemel gaf echter goed partij en werd absoluut niet weggespeeld in de eerste set wisten zij 20 punten te scoren, in de tweede waren ze er dichtbij maar wisten ze het niet af te maken setstanden 25-20 en 25- 22 voor Limes.
De derde wedstrijd begon om 15.00 uur, dus was er tijd om even wat te eten en te drinken. Daarna stonden de Boemel meiden klaar om het op te nemen tegen het team van Voleco uit Ouderkerk aan de IJssel. Ook deze wedstrijd ging niet slecht, de meiden waren af en toe onzeker en niet goed op elkaar ingespeeld, ze wisten toch aardig stand te houden maar met de setstanden 21-25 en 18-25 voor Voleco was de halve finale voor Ischa, Senne, Lieke, Roos en Ychenne voorbij.

Zij vonden het toch een leuke dag om mee te maken en vooral eten bij het “restaurant met de gouden bogen” McDonald’s maakte de dag compleet!

coach Inge geeft aanwijzngen NOJK coach Inge geeft aanwijzngen NOJK
Inspelen voor de wedstrijd tegen Limes Inspelen voor de wedstrijd tegen Limes
voor de wedstrijd tegen Sneek NOJK voor de wedstrijd tegen Sneek NOJK
Houten 1 Houten 1
Houten 2 Houten 2
15-2-2020 De eindstand halve finale NOJK 15-2-2020 De eindstand halve finale NOJK