vc De Where JB 1 - De Boemel HB 1 16-12-2023

Om 11 uur moest De Boemel aantreden in de Karekiet te Purmerend om de laatste wedstrijd voor de

Kerst te spelen tegen het mixteam van vc De Where. Voor de tegenstander was er kans om kampioen

te worden en hier gingen ze voor.

Wat was er aan de hand, was het tijdstip aan de vroege kant of was het gemakzucht? Feit is dat er

slecht werd gespeeld en er ook voor de coach geen eer aan viel te behalen. Geen enkele pass kwam

goed aan, waardoor de spelverdeler er ook niet veel mee kon beginnen. Voor de boomlange speler

van de Where was het makkelijk scoren aan het net.

In de eerste set werd het 25-15, in de tweede kwam de Boemel dichterbij maar jammer genoeg

wisten ze niet door te drukken 25-22. Nico riep iedereen tot de orde, maar het hielp niet echt veel en

ook deze set ging naar de tegenpartij 25-16.

Dan de 4e en laatste set proberen er nog een puntje er uit te slepen en het ging aardig die kant op,

maar helaas lukte het weer niet al zat de Boemel er dichtbij, 25-23

Met de 4-0 overwinning is vc De Where JB kampioen geworden en gaan zij de 2e helft in de eerste