Dinto D7 - De Boemel D2

💥ATTENTIE ATTENTIE💥
Aangezien wij zeker willen weten dat deze caption wordt gelezen, beginnen we vandaag in capslock. Want deze wedstrijd is zeker de moeite om te lezen!
Zoals jullie als trouwe kijkertjes hebben kunnen zien hebben we zieke promo materiaal gemaakt en dat is niet voor niks. Vandaag de LAATSTE wedstrijd van het seizoen, tegen onze DERBY Dinto D7. Aangezien zij al dik op kampioen staan beloofte dit een pittige pil te worden, maar niks is onmogelijk voor onze dames 2. We waren vandaag namelijk met 10 meid sterk aanwezig.

Eerste set waren de meiden iets wat onder de indruk. De harde aanvallen (zo snel al het licht) van dinto waren moeilijk te incasseren. Bij de blok waren de meiden te laat (niet zo snel als het licht) waardoor ze niet genoeg tegenstand konden bieden. 25-9.
Tweede set. En zoals Nath altijd zegt ’shake it off’. In de timeout tetterde de meiden alle tips en adviezen door elkaar heen (arme Eric), dus deze set moest goed komen!
Emma die weer terug was van weggeweest wist op atletisch wijze alle ballen die op te vangen en ging hier VOL voor. Ook Iris stond in het achterveld steady te setten. Hier kon ons Veer mooi op voortborduren en maakte de meest uitzonderlijke sets. Helaas mocht dit niet baten, opnieuw 25-9.
Derde set, vers stel meiden in het veld READY TO RUMBLE. In deze set gingen veel dingen goed! Te beginnen bij de service series van Jasmijn. Ongelofeloos hoe goed zij die services plaatst in de hoek van dat veld. De meiden van de boemel raakte 3 keer ’stond erbij en keek ernaar EASY EASY’ *Handgeklap*. Daarnaast waren de aanval van Nik en Nath zo hard als die van vallende sterren. Nik sloeg ze precies op de plekken waar Dinto ze niet kon hebben. Nath swipte die ballen zo hard naar rechts, dat redt je op tinder niet.
Dit was ook terug te zien in de setstand: 25-16.
Vierde set, vol met goeie moet, enthousiasme en passie huppelde de meiden de laatste set van het seizoen in. Helaas bleek Andre Hazes ook op de tribune te zitten; er werd bloed zweet en tranen gelaten in het veld.
De meiden waren in een uber focus, die blikken in de ogen waren gewoon eng. Bal voor bal, punt voor punt, klommen zij naar de top. Dit resulteerde in 2 keer een moment voor voorsprong (tegen dinto zeven!!!!). De meiden op de bank zijn er van gaan staan, anders konden ze de spanning niet goed kwijt. Onze lieve Jasmijn, talentvol als ze is, was geweldig aan het aanvallen. Totdat ze met haar voet landde op die van de tegenstander. Eric onze rots in de woestijn tilde haar naar de kleedkamer, waar zij helaas door de hoeveelheid pijn de wedstrijd niet kon voorzetten (jasmijm for ever in our hart). Dit was een extra drive voor de meiden om te vechten. Dominique had die pases waar je moeder trots op zou worden. Veere en Lisa bokte tegen elkaar als 2 geiten op een berg (gelukkig beiden ongedeerd). Als echte vechters gingen de meiden ten onder. 25-19 eindstand.

Nu zitten de meiden vol trots en bijkomend van de adrenaline aan een biertje met taart. Onze Emma en Lisa zijn helaas voor het laatst, dus daar wordt even uitgebreid bij stilgestaan.
Lieve volgertjes bedankt voor het lezen en volgen dit seizoen. OP NAAR VOLGEND SEIZOEN (in september).