Meisjes C1 en MIX C2 zaterdag 8-2-2020

De Boemel MC1 speelden hun wedstrijd in de Harenkarspelhal tegen Wognum MC1. Werd het bij de vorige ontmoeting op 25-1 nog een gelijkspel, de meiden waren gebrand op een beter resultaat. Met goede services en aanvallen zag het er goed uit maar toch verloren ze de eerste set met 23-25. Dat moest anders en daar gingen ze ook voor, door beter samenspel en slimme balletjes pakten ze hun kans 25-21.
De meiden van Wognum hadden dit waarschijnlijk niet verwacht, in de derde set was de Boemel het betere team en ze pakten de winst 25-15.
In de vierde en laatste set kwam Wognum behoorlijk terug en met aanvalster Lisa op de bank leek het de verkeerde kant op te gaan, gelukkig zag de coach dit bijtijds in en kwam Lisa terug in het veld voor Naba. Op 24- 21 sloeg een speelster van Wognum de bal in het net en was de overwinning binnen. 3-1 !!
De volgende wedstrijd staat gepland op vrijdag 6 maart om 19.30 uur tegen NIVO in sporthal De Kers in Hoorn.

MIX C2
Het nieuwe Mix team vertrok al vroeg naar Alkmaar waar twee wedstrijden op het programma stonden, om 9.00 uur tegen Ardea dat werd 1-2 het was heel knap om van dit team een set te winnen.
setstanden waren 16-25 / 25-22 / 20-25
Om 10.00 uur was de tegenstander Effect  XC1, het Boemelteam verweerde zich goed en vooral de eerste twee sets werden zij niet weggespeeld 25-16 en 25-20. In de derde set ging het kaarsje een beetje uit en met 25-6 ging de overwinning met 3-0 naar Effect.
De volgende speeldag is op zaterdag 7 maart in de Oosterhout in Alkmaar.