CORONAPROTOCOL

Op de mainpage staat het nieuwe CORONA protocol van de Boemel. Update oktober 2020

Lees het alsjeblieft goed door. Verzoek aan de trainers, coaches en de aanvoerders van de seniorenteams om erop toe te zien dat iedereen zich aan de regels houdt.

 

Heel veel gaat gelukkig goed met het naleven van het protocol. Zo verliep het CMV toernooi op 19 september in de Harenkarspelhal zonder problemen. 

 

Er zijn echter een paar regels die helaas nog snel worden vergeten, dit gaat vooral om de seniorenteams:

 

•Maximaal 5 personen 18+ per kleedkamer. 

• 18+ houdt altijd 1,5 meter afstand, alleen niet tijdens training en wedstrijden. 

• Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij mogen niet blijven kijken bij andere wedstrijden die nog niet af zijn of nog gaan beginnen. Zij dienen de sportaccommodatie na de sportactiviteit zo snel mogelijk te verlaten.  

• De maximale groepsgrootte van 30 personen geldt wel vooraf en direct na een training. Net als 1,5 meter afstand houden die dan geldt. Een team wordt dus geacht zo laat mogelijk aanwezig te zijn en direct na afloop de accommodatie te verlaten. 

 

Het bestuur van De Boemel vraagt de leden vriendelijk doch dringend om het nieuwe protocol zo strikt mogelijk na te leven. Daarmee voorkomen we dat de sportaccommodatie gesloten moet worden als blijkt dat men zich niet aan de regels houdt.