CORONA maatregelen Sporthal

Beste leden en ouders/begeleiders van jeugdleden, 

Vanaf afgelopen zaterdag 6 november is iedereen vanaf 18 jaar en ouder die een sporthal wil betreden verplicht om een geldige QR codes en ID bij zich te hebben. Als vereniging zijn we verantwoordelijk voor de naleving van de regels bij onze leden. Bij wedstrijden zullen wij dit controleren bij de deur. 

Bij trainingen in de Groet en Harenkarspelhal vragen wij iedereen om alleen binnen te komen wanneer men een geldige QR code en ID bij zich heeft. Indien men deze niet heeft dan vragen wij u vriendelijk om niet te gaan trainen en om buiten te blijven met bijv. halen en brengen van kinderen. Dit alles om waarschuwingen/boetes voor de vereniging te voorkomen.

-Personen t/m 17 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig bij het betreden van onze sportaccommodaties. Bij twijfel over de leeftijd kan om het identiteitsbewijs worden gevraagd. 

-Personen vanaf 18 jaar dienen wel een coronatoegangsbewijs te kunnen laten zien als zij toegang willen tot onze sportaccommodaties. 

-Echter bij trainingen worden (hulp)trainers en eventuele vrijwilligers gezien als personeel en zijn zo vrijgesteld van controle op coronacheck. 

Wij danken u voor uw medewerking en het respecteren van deze regels en onze vrijwilligers.

Namens het bestuur van de Boemel,
Lot Kuilboer 

download download