Amsonia Kersttoernooi 19 dec

Beste (oud) Boemelaars,

 

Het is weer zover, het gezelligste toernooi van het jaar komt er weer aan: het Amsonia kersttoernooi! Op zondag 19 december zijn alle seniorenleden, oud-leden en volleyballiefhebbers welkom om mee te doen met dit toernooi in de Harenkarspelhal.

 

We willen deze dag natuurlijk zo gezellig mogelijk maken, dus deel dit bericht vooral met zoveel mogelijk mensen die ook zin hebben in een sportieve en leuke zondag.

Aan de hand van de aanmeldingen kijken we of we mix teams of een herenmix en damesmix maken. Als er veel “niet-volleyballers” meedoen maken we daar een aparte poule van, maar dit hangt allemaal af van het aantal aanmeldingen.

 

We beginnen om 13.30 uur met het toernooi. Maar vanaf 13.00 uur beginnen we alvast met inspelen, wellicht om de zaterdagavond van je af te zweten of om de zondagochtend goed te beginnen ;)

Het sportspektakel duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Als iedereen weer fris is gedoucht en alle wedstrijden zijn geanalyseerd, verhuizen we met z’n allen naar het Ahoj, als gezellige afsluiter. Hier zal de trekking van de kerstloterij gaan plaatsvinden, met uiteraard als hoofdprijs: een prachtige fiets!

 

Loten hiervoor zijn te koop bij Lot Kuilboer en ook bij de boemelleden. Daarnaast kun je nog loten kopen vlak voor de trekking op de zondag zelf. Deze kosten 1 euro per stuk. Alle loten moeten voor de trekking worden ingeleverd. Dit kan bij Ruben de Ruiter of in de brievenbus bij Lot Kuilboer, Kalverdijk 54 in Tuitjenhorn. Het kan zelfs nog op zondag 19 december in de Harenkarspelhal voordat de trekking begint.

 

Na al deze info kan het niet anders dan dat je super enthousiast bent geworden! Geef jezelf en alle geïnteresseerden op bij Merel, door te mailen naar: merel.naber@gmail.com. Doe dit voor donderdag 16 december.

Vermeld hierbij je voor- en achternaam en wat leuks over je volleybalervaring, zodat wij op basis daarvan goeie mixteams kunnen maken.

 

Dit alles is onder voorbehoud van wat Mark en Hugo komende weken te vertellen hebben over de coronamaatregelen. Hierover houden wij jullie op de hoogte. Maar laat dit je niet tegen houden om je alsnog gezellig aan te melden.

 

We gaan er met z’n allen een knalmiddag van maken!

Wij hebben er zin in, horen van jullie en zien jullie de 19e.

 

Groetjes, jullie lieftallige organisatie.