Nieuwsbrief Schagen actief/ We mogen weer trainen

Beste huurders, gebruikers van de sporthallen,

Wij hebben goed nieuws: we mogen weer open! De aangekondigde versoepelingen van gisteravond betekenen dat onze sporthallen weer open kunnen. 

Graag informeren wij u dat er vanaf vandaag, zaterdag 15 januari, weer getraind mag worden en ook  het organiseren onderlinge wedstrijden in eigen clubverband mag weer. Verder gelden voor een bezoek aan een van onze sporthallen nog wel onderstaande maatregelen:

Houdt u aan de algemene richtlijnen van het RIVM.

Was vaak en goed uw handen.

Houd 1,5 meter afstand van anderen, behalve bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.

Blijf thuis bij klachten of als u positief getest bent.

Toegang is alleen mogelijk met een geldig Coronatoegangsbewijs (vanaf 18 jaar) en identiteitsbewijs.

De verantwoordelijkheid voor het controleren van het coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs ligt bij de verenigingen/huurders!

Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten.

Publiek is niet toegestaan.

Sporten in groepsverband is toegestaan.

LET OP: Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Topsporters en topsportcompetities zijn uitgezonderd.

* Verantwoordelijkheid scannen coronatoegangsbewijs: Wij wijzen u er nogmaals op dat het scannen van het coronatoegangsbewijs daadwerkelijk en strikt nageleefd moet worden! Indien wij constateren dat dit niet (goed) gedaan wordt, kan dit leiden tot (tijdelijk) opschorten van de verhuur van de zaal.

Wij danken u voor uw medewerking en het respecteren van deze regels én onze collega’s en hopen u snel weer te zien in een van onze sporthallen.

Namens Schagen Actief,
Dave de Ronde
Peter Hendrix
sporthalbeheer@schagenactief.nl