NOODOPROEP! Bestuursleden De Boemel gezocht. 

Als vereniging zijn we compleet afhankelijk van vrijwilligers om de club draaiende te houden. We hebben trainers, bestuursleden en algemene vrijwilligers nodig om iedereen plezier in de sport aan te bieden. Ondanks dat De Boemel al een aantal jaren geen voorzitter meer heeft konden we wel altijd als bestuur de vereniging draaiende houden. Helaas hebben wij nu slecht nieuws: drie van de vijf bestuursleden hebben besloten vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 te gaan stoppen. Dit omdat zijzelf of hun naaste familielid volgend jaar gaat stoppen met volleyballen bij De Boemel. En zij hebben ook altijd aangegeven dan te gaan stoppen. Het gaat hier om de scheidsrechtercoördinator, de wedstrijdsecretaris en algemeen bestuurslid/materialen.
Eén bestuurslid heeft aangegeven nog een seizoen te blijven, dat is de penningmeester. De secretaris blijft in principe nog twee seizoenen maar is bereid om haar plaats eerder te verlaten voor opvolging. Dit alles betekent dat de club op opheffen staat wanneer er geen nieuw bestuur kan worden samengesteld. 

We zijn dus dringend op zoek naar kandidaten. Spelers en ouders kunnen allemaal iets voor De Boemel betekenen! Een bestuursfunctie klinkt moeilijk en spannend, in praktijk kun je instappen zonder enige ervaring! Dat hebben wij ook ooit gedaan. Uiteraard wordt iedereen de eerste maanden goed begeleid om de gekozen functie juist te kunnen uitvoeren.
Lijkt het jou leuk om de club te redden en toe te treden tot het bestuur, of zie je een andere rol voor je weggelegd? Voor meer informatie of vragen: secretarisdeboemel@hotmail.com 

Met vriendelijke groet, 

Namens het bestuur van De Boemel 

 

Lot Kuilboer