Beachseizoen 2022

Beachcoordinator:

Kim Jaarsma gaat dit jaar de jeugd trainen en dit is natuurlijk geweldig nieuws. Als er nog mensen zijn die haar willen helpen neem dan contact met haar op of meld je via bovenstaand mailadres. Er staat een leuke vergoeding tegenover.

 

Onderhoud velden

Wie wil de velden gedurende het seizoen onderhouden? Het gaat om het vuilvrij houden en bespeelbaar houden van de velden en daar waar nodig wat reparaties uitvoeren. Wil je meer informatie of wil je het gewoon doen neem dan contact op met Huub Tiebie, tel.nr. 0620367850.

 

Opzetten velden

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn gaan we de velden opzetten op zaterdag 16 april om 9.30 uur. Het gaan om ca 2 uurtjes. Veel handen maken licht werk. Dus geef je op bij Huub of via bovengenoemd emailadres.

 

Zaterdagcompetitie

Wie wil de zaterdagcompetitie coordineren? Afhankelijk van de belangstelling gaat het om ca 8 zaterdagen van 2 uur. Zoals het er nu uitziet is de eerste zaterdag 14 mei. Ouders die mee willen helpen maar niet altijd aanwezig kunnen zijn kunnen zich ook melden. Doe dit via genoemd mailadres.

 

Met vriendelijke groet

Huub Tiebie Tel.nr. 0620367850