Vacature wedstrijdsecretaris

Zoals in het verleden vaker aangekaart zijn wij als bestuur zijnde dringend op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris die de plaats van Petra Rozenbroek wil overnemen. Petra heeft deze functie jaren met veel plezier vervuld maar ruime tijd geleden aangegeven graag het stokje over te willen dragen.

Helaas heeft er zich nog geen nieuwe kandidaat bij ons gemeld. Petra heeft bij ons aangegeven dit seizoen af te willen maken, maar dat het daarna klaar is. Voor volgend seizoen hebben we dus echt een nieuwe wedstrijdsecretaris nodig. Momenteel hebben we namelijk niet de bezetting binnen het bestuur om dit gat intern op te vangen. Petra is bereid de nieuwe wedstrijdsecretaris in de beginfase te begeleiden. Je wordt dus niet in het diepe gegooid en de overdracht zal geleidelijk plaatsvinden.

Onderstaand een opsomming van taken die bij het wedstrijdsecretariaat horen;

Inschrijven teams voor de competitie

Trainingsavonden en wedstrijddagen inplannen (veel staat hiervan al vast)

De zalen inhuren

Verzetten van wedstrijden gedurende het seizoen

Uitval van wedstrijden/trainingen communiceren met de verhuurder

Als vereniging zijn wij afhankelijk van vrijwilligers om de club draaiende te houden. Een bestuursfunctie klinkt moeilijk en spannend, maar in de praktijk kun je instappen zonder enige ervaring.

Ben jij iemand die graag een steentje bijdraagt aan de vereniging en de Boemel een warm hart toe draagt en lijkt het je leuk om toe te treden tot het bestuur van de Boemel? Neem dan contact op met Lot Kuilboer (secretarisdeboemel@hotmail.com of Wessel Blom (06-34334007).

Heb je nog aanvullende vragen of wil je iets meer informatie over de functie dan kun je ook contact opnemen met een van bovenstaande personen.

Wij hebben goede hoop dat we binnenkort een nieuwe wedstrijdsecretaris kunnen toevoegen aan ons bestuur.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van de Boemel