De Boemel Dames 2- MBSOV D1 08-02-2024

Lieve volgers, daar zijn we weer met een verslag vers van de pers!

Het was weer een donderdagavond en dat betekent een thuis wedstrijd!

Met de training van afgelopen dinsdag zat de moed er goed in, dit was alleen niet te zien in de eerste

set. Waar het een lange tijd gelijk opging lieten we halverwege de schoudertjes wat hangen, de

service ging wat minder maar wat hadden we een pass! Jasmijn toverde overal de bal vandaan,

waardoor de setjes allemaal naar buiten konden waar Iris de ene naar de andere bal in de grond

sloeg!

Helaas mocht het niet baten ondanks de strijdlust, we verloren nipt met 22-25.

Na een spannende, maar net niet winnende eerste set, waren de speelsters wel goed op elkaar

ingespeeld. De afgelopen dagen is er goed op de serve geoefend met de goede tips van Buck en

Brent. De serve is namelijk de eerste aanval van de wedstrijd. De druk zat er hierdoor goed op. Het

bleef wel spannend, maar uiteindelijk kon de winst gevierd worden met 25-23.

De derde set. Het teamspirit zat er goed in. Met goede sets van Anique en harde smashjes van Lisa

vielen de punten na elkaar binnen. Wanneer er een dipje was, nam de positieve energie het over en

de ene bal na de andere bal ging door de grond heen. In deze set ontstond er wat onduidelijkheid over

het nemen van een time-out. Een punt wel in ons voordeel. We sluiten de set af met een kei harde

blok van Nathalie “WHOO WHOO” 25-22.

De vierde set, erop of eronder. Er waren weinig rally’s want de ballen werden bij beide teams snel

afgemaakt. Totdat onze Anique aan de service kwam, wat een serie was dat! Van een 11-6

voorsprong naar een 18-6!!! Door de acties in het achterveld kon de tegenstander niet meer scoren en

konden wij de kantine induiken met een 3-1 overwinning! Samen met de H2 die ook 3-1 hadden

gewonnen, maken we nu de kantine onveilig en zien we jullie de volgende keer weer thuis tegen