Verslag D2 De Boemel- Alvoco 27 mrt

Lieve volgertjes, vandaag moesten wij een wedstrijd om 21.00 uur in Alkmaar. Maar wees gerust Aniek

had een power napje gedaan dus die was helemaal uitgerust. Ook was Eric onze steen in woestijn er

gelukkig weer bij terwijl Nikki lekker staat te djensen bij een of ander concert. Omdat zij er niet was

hadden wij een nieuwe aanvoerder nodig deze wedstrijd. Dit werd dan uiteraard Lisa. Lisa gaat ons

helaas verlaten volgend seizoen en ze zei dat ze in heel haar volleybal carrière geen een keer

aanvoer was geweest. Dus dit was echt Lisa haar time to shine!! En wat deed ze het goed, zo naar de

scheids lopen en zeggen dat wij wilde beginnen met de serve. De tegen stander stond 2 plekjes onder

ons dus wij verwachte een spannende wedstrijd tegemoet.

Set 1: met volle energie begonnen wij deze set alles ging goed de pass kwam aan en wij haden mooie

aanvallen waar de tegenstander alleen maar naar kon kijken, en veel te laat waren met reageren.

Set 2: we gingen er weer voor, nieuwe ronden nieuwe kansen. De tegenstander raakte waar

geïrriteerd, iets over dat wij te hard zongen (hoe geïntimideerd ben je dan!) onze reactie daarop was

natuurlijk een liedje. Maar toch kreeg de tegenstander meer ballen over het net heen. Het waren

weliswaar ballen met 1 hand en pingpong techniek, maar daar hadden we toch eventjes moeite mee.

Gelukkig herstelden wij ons snel en wonnen we deze set ook.

Set 3: we waren nu goed voorbereid op de gekke ballen die terug zouden kunnen komen op

onverwachte manieren, we stonden goed klaar en waren lekker aan het spelen, Lisa (die er net een

set uit was geweest) zei dat ze het nog een beetje koud had. De tegenstander met rode koppen

reageerde hier op: als je het nu nog koud heb ben je niet goed. De reactie van Lisa hierop: we staan

tenminste wel voor... (ooohh boem). Ook deze set de winst binnen

Set 4: we hadden de wedstrijd al gewonnen maar we wilde geen 4 punten maar 5. De concentratie

was aan het zakken maar we gingen nog wel voor de ballen. Veere rende met haar hoofd tegen de

scheidsrechter stoel aan voor een mooie redding (she’s okey voor de mensen die het zich afvragen).

(Verslag gaat door in comments)

En Lisa struikelde over de voeten van jasmijn heen tijdens het rennen (ook Lisa leeft nog) wat een

inzet van de meiden en dat loont ook deze set ...

4x 25 punten gescoord dus en dat allemaal voor onze lieve Jonna die vandaag maar liefst 25 jaar is

geworden vandaag. Dus daarom proosten en zingen we nu in de kantine op Jonna. (Gelukkig komen

jullie ons niet ruiken want de doeces deden het niet) In de kantine waar onze tegenstander niet zat te

wachten op hun bar dienst, dus een andere aardige meneer het maar van hun overnam. Tot volgende